Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Teljesen megújul a Facebook napokon belül

2013.03.04. 08:24ide tette: kiterdekel

A szinte folyamatosan változtatott Timeline profiloldalak mellett a régóta viszonylag változatlan főoldali üzenőfal is új megjelenést kap.

Március 7-én, csütörtökön mutatja be új felületeit a nyilvánosságnak a Facebook. A több mint 1 milliárd felhasználóval rendelkező közösségi oldal régen szentelt már külön sajtóeseményt a felületi újításoknak. Legutóbb a Graph Search közösségi kereső megoldást mutatták így be.

A kisebb, de azért látványos változáson áteső Timeline-t néhány felhasználónál már bekapcsolták, így az alábbi képen látható, hogy milyen újításokra kell számítani. Látható, hogy a felhasználó által közzétett tartalmak jobbra, egy oszlopba tolódtak. A bal oszlopba került névjegyünk és ismerőslistánk is - ezek eddig közvetlenül a borítókép alatti dobozokban voltak, de a dobozokat teljesen eltüntette a Facebook, helyettük csak szimpla, szöveges menü lesz.

Fotó: Mashable

Az üzenőfallal kapcsolatos pletykák szerint a Facebook az iPaden debütáló, most már iPhone-ra és androidos készülékekre elérhető Flipboard hírolvasó alkalmazásból merített ihletet a főoldali hírfolyam megújításához. Erről nem tudunk képet mutatni, az alábbi videó csupán a Flipboard felületés jeleníti meg - a facebookos hírfal tehát nem ilyen lesz, de egyes pletykák szerint ebből vették a megújítás mögötti alapötletet.

 

hvg.hu

Szólj hozzá!

Címkék: facebook


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr665115632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása