Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Monsanto autistává teszi a világot?

2015.04.29. 08:15ide tette: kiterdekel

Monsanto autistává teszi a világot? - VIDEÓ INTERJÚ (angol)

Dr Seneff professzor asszony szerint , hogy ha nem tiltják be világszerte a Monsanto termékeit, (amire az esély egyenlő a nullával), akkor 2025-re az összes újszülött fele autista lesz. Az interjú kérdésekre válaszolva összefoglalta e szörnyű előrejelzés tudományos alapjait.

A Massachusetts Institute of Technology (MIT) rangidős tudósa, Dr. Stephanie Seneff jelentése a Monsanto óriáscég Roundup-Ready nevű gyomirtójának aktív vegyi anyagát, a glifozátot kiemelte, mint a napjaink „divatos” betegségeinek főokozóját.

A Monsanto glifozát rezisztens vetőmagot árul (igen agresszíven) a glifozát mellé. A gyomirtó alkalmazásával a termőföldben semmi más nem tud fejlődni, mint a glifozát rezisztens haszonnövény, például kukorica, aminek magjában a glifozát – mint szennyező anyag – jelen van, ami aztán megtalálja az utat az emberi emésztőszervekhez (a terhes anya esetében is).

Az interjú: https://www.youtube.com/watch?v=6zOlGf_MWsg

Szólj hozzá!

Címkék: monsanto


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr607408300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása