Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

IDEGEN ŰRHAJÓK A HOLD MÖGÖTT?

2015.04.09. 07:33ide tette: kiterdekel

Egy kormányzati tisztviselő megdöbbentő bejelentést tett a napokban. Azt állítja, hogy számos, földönkívüli eredetű űrhajó állt „parkoló pályára” a Hold túlsó oldalán, az űrben.
IDEGEN ŰRHAJÓK A HOLD MÖGÖTT!

A titkot kiteregető illető neve Dr. Eric Norton, aki az utóbbi 12 évben külsős tanácsadóként vett részt különböző NASA illetve NSA projektekben. Munkája elsősorban abból állt, hogy katalogizáltak minden olyan objektumot (meteorokat, üstökösöket), amiket a Föld közeli térben észleltek. Eközben számos, nem földi eredetű, mesterséges tárgyat is sikerült felderíteniük.

A férfi beszámolója szerint 2012 január 22-én egy konzultáción vett részt, aminek során képeket mutattak be egy meglehetősen érdekes struktúráról, ami egyenesen a Föld felé haladt.

Az objektum szemmel látható módon rendelkezett valamiféle erőtérrel, a feltételezések szerint abból a célból, hogy megvédje a felszínét az űrben repkedő mikrorészecskéktől. Úgy kell ezt elképzelni, mint a bolygónkat is védő mágneses mezőket.

Amikor az ismeretlen objektum megközelítette a Földet, lehetőség nyílt arra, hogy teleszkópokkal is megvizsgálják, és ekkor derült ki, hogy egy meglehetősen strukturált tárgyról van szó, ami mindenféle természetes jellegű eredetet kizár. Olyan volt, mint egy „L”alakú repülőgép.

2013. januárjában a Marstól nagyjából 350 ezer kilométernyire fedeztek fel egy rajt, ami hasonló objektumokból állt. Mozgásukat nem sikerült végig sikerült lekövetni, mert – Norton beszámolója szerint – elérvén egy pontot egyik pillanatról a másikra eltűntek, mintha csak bekapcsoltak volna egy valamit, amitől a teljes hajóraj láthatatlanná vált.

A kormányzati vezetőket meglehetősen aggasztotta a dolog, olyannyira, hogy az illetékesekkel, akik minderről tudtak, folyamatosan konzultáltak és a nap minden pillanatában elérhetőnek kellett lenniük. Bizonyos NSA ügynökök szinte folyamatosan beszélgettek és eszmét cseréltek az aggodalomra okot adó kozmikus folyamatokról Dr. Nortonnal.

A 2013-as év ebből a szempontból meglehetősen mozgalmasnak bizonyult, szinte egész évben folytatódtak az észlelések. Senki nem tudta megmondani, hogy mi történik, és hogy mik ezek a dolgok odafent az űr sötétjében.

Ráadásul az a tény, hogy ezek a hajók képesek voltak láthatatlanná válni, meglehetősen bizonytalanná tették az egyébként sem átlátható helyzetet. Senki nem tudta, hogy x űrhajó még mindig a naprendszerünkben tartózkodik-e, avagy már elhagyta ezt, és ez vonatozott az összes többi, megfigyelés alá vont objektumra is.

2013 végén Dr. Eric Nortont végül hazaküldték, azzal, hogy továbbra is maradjon készenlétben, mert bármikor szükség lehet a további szolgálataira, de a következő fél év során semmiféle újdonságot nem hallott az üggyel kapcsolatban. Aztán jöttek azok az idők, amikor a kormányzat a pénzügyi válság okán csaknem teljesen megszűnt létezni és ennek hatására az űrbéli megfigyelő programokat is hidegre tették az illetékesek.

Később Dr. Nortont felhívta egy kollégája, aki arról számolt be neki, hogy a tárgyak ismét feltűntek, de most már sokkal közelebb vannak, szinte mindegyikük leparkolt a Hold mögött. Olyan volt az egész, mintha ezek a valamik szép csendben, majdnem láthatatlanul és végtelen türelemmel, lassan a Föld közelébe lopakodtak volna.

„Nem tudjuk, hogy mik ezek, honnan származnak, és mit fognak a későbbiekben csinálni – állítja Dr. Norton. – Azok a tárgyak viszont ott vannak a Hold túlsó oldalán, ez biztos. Sikerült bizonyos gravitációs anomáliákat felfedeznünk, amik megerősítik ezt a feltevésünket."

A férfi meg van győződve arról, hogy amennyiben mindezen felül egyéb részletek is napvilágra kerülnének erről az ügyről, méghozzá kormányzati megerősítés kíséretében, egy-kettőre megszűnnének a vallások, pánik törne ki a körülöttünk lopakodó ismeretlentől és a társadalom rövid időn belül felbomlana.

Szerinte csak a sci-fi írók és az idealista filozófusok elképzelése az, hogy az ember készen áll arra, hogy más, intelligens életformák is létezhetnek a világegyetemben.

Egészen addig lehet ez igaz, amíg ezek a „más intelligens létformák” fel nem bukkannak a közvetlen közelünkben. Onnantól kezdve a világtörténelem legnagyobb fenyegetéseként élnénk meg ezt. Ehhez képest a legnagyobb félelmeink – mint például a gazdasági rabszolgaság végső intézményesítése, a totális ellenőrzés bevezetése, a globális diktatúra kialakulás, a vagy a gazdasági rendszer összeomlása – jelentéktelen kis ügyeknek bizonyulnának.

Dr. Norton szerint a Föld és a Hold közötti térben tapasztalt mágneses-gravitációs anomáliák akár alapvető veszélyt is jelenthetnek ránk nézve. Amennyiben az idegenek valóban kedvük szerint tudják ezt manipulálni, így a mágneses mezők torzítása révén akár az emberek elméjét is irányíthatják. Ez nem feltétlenül jelent rosszat. Amennyiben például megfelelő rezgésszintet hoznak létre, úgy elérhetővé válik az úgynevezett Schumann-rezonancia, vagyis egy olyan tudati lét, ami a szereteten és boldogságon alapul. Ezt szokták hívni még Krisztusi tudatosságnak is. Ugyanakkor minden embernél megjelenhetnek olyan, ma még különlegesnek tartott képességek, mint a telepátia, a telekinézis, vagy a távolbalátás.

Bolygónk jelenleg egy mágnesen pólusváltás korszakát éli meg, olyat, amire mintegy 700 ezer éve nem volt példa.

Talán ez az esemény a kiváltó oka az idegenek látogatásának?

Sokan úgy vélik, hogy a Hold egy hatalmas, mesterséges tárgy, így az sem zárható ki, hogy az észlelt űrhajók csupán a bázisukra tértek vissza egy hosszabb küldetés után.

Nagyon sok a témával kapcsolatos spekuláció, hiszen senki nem tudja igazán, hogy kikkel-mikkel van dolgunk, és mik a valódi szándékai. Erre csak az idő fog tudni választ adni.

(HIHETETLEN MAGAZIN)

http://www.infoelovarosok.hu/hir_olvas/permalink:idegen-urhajok-a-hold-mogott-2015-04-08-122343/

Szólj hozzá!

Címkék: ufo hold űrhajó


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr327352350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása