Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

UFO a Popocateptl vulkánban

2014.06.14. 10:37ide tette: kiterdekel

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/Ez a ritka felvétel egy tévéstúdió hátterében lévő televízión volt látható élőben június 9-én, mindössze 4 nappal ezelőtt. A Popocateptl egy ősi vulkán Mexikóváros közelében. A fekete színű UFO a vulkán füstfelhőjéből lépett ki, megállt egy pillanatra, majd gyorsan lefelé mozgott. Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy ez a vulkán egy földalatti idegen bázis bejárata, mely 4-6 km-re van a felszín alatt. A vulkánból előbukkanó vagy oda leereszkedő UFO-król minden hónapban érkeznek beszámolók. Sokan az élő kamerákat figyelik, hogy rögzíthessenek valami szokatlant a vulkán környékén.

 

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

3 komment

Címkék: ufo Popocateptl


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr716300649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2014.06.14. 11:38:23

Ez simán csak egy helikopter ami a vulkán mögül jön elő.

kiterdekel 2014.06.15. 20:34:57

@Kínai cuccok blog: Ilyen vulkáni aktivitásnál úgy tudom nem tanácsos se repülővel se helivel repkedni a hamu miatt.
süti beállítások módosítása