Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Emberek éltek az emberiség előtti időkben?

2019.03.04. 09:16ide tette: kiterdekel

Több száz millió éves csavar mond ellen az ismert múltnak

Számos régészeti felfedezés van, melyek a mai napig fejtörést okoznak a tudósoknak.

Ezek közé tartozik az a különös tárgy is, melyre még 1998 nyarán, Oroszországban bukkantak a kutatók, miközben épp egy meteorit darabjait keresték Kaluga régiójában, s amely leginkább egy mai csavarra hasonlít.

A szakemberekben számos kérdés merült fel a lelet kapcsán.

Vajon honnan kerülhetett ide? Egyáltalán, mi ez?

Talán csak egy újabb bizonyítéka egy több millió évvel ezelőtti ősi civilizációnak?

Miután alaposabb elemzéseknek vetették alá a “csavart”, arra a véleményre jutottak, hogy a kora kb 300-320 millió évesre tehető.

Sokan próbáltak magyarázatot találni az eredetére, volt aki például egy, ősi állatcsoport, a tüskésbőrűek (Echinodermata) egyik egyedének földi maradványát látta benne, bár ezt a teóriát hamar elvetették.

A legtöbben arra tippelnek a tapasztaltabb régészek közül, hogy egy eddig ismeretlen, korban nem meghatározható civilizáció által hátrahagyott tárgy lehet.

Ez alátámaszthatja az előző emberiség, a pre-ádámi civilizáció teóriát.

Ez a teória arról szól, hogy az emberiség nem először alakult ki, tenyészett ki a Földön, hanem több alkalommal.

Az egyik pre-ádámi civilizáció a dinoszauruszokat is megelőzte térben és időben, és közvetlenül a Föld megszilárdulása után alakult ki.

Hosszú év százmilliókon át uralkodtak a  bolygón, majd váratlanul eltűntek, vagy tovább álltak a csillagok közé.

Nyomaikat és fejlett technológiájuk maradványait azonban hátrahagyták. Ilyenek a több száz milliós, látszólag nem az ember idejéből származó régészeti leletek.

Több száz millió éves csavarok, nanotechnológiára utaló megkövesedett szerkezeti struktúrák, csiszolt fémeszközök, olvasztott kövek.

Ezek mind megtalálhatók világszerte, lásd Egyiptom piramisainak egyesek szerint öntött kőtömbjei, vagy más “olvasztás” nyomait magukon viselő építmények.

Indiában vannak olyan hindu templomok, melyeket egy az egyben faragtak ki a sziklás hegyoldalból…

Sokak szerint a fentiekben bemutatott 300 millió éves csavar is az egykor a Földet uraló Ádám előtti kolónia egy bizonyítéka.

Persze ezt a mainstream régészet sosem fogja elismerni.

 

http://titokterminal.com/tobb-szaz-millio-eves-csavar-mond-ellen-az-ismert-multnak-emberek-eltek-az-emberiseg-elotti-idokben/

Szólj hozzá!

Címkék: csavar


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr7714666945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása