Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Az idegenek tényleg köztünk vannak? Bizonyítékokat talált egy hacker

2012.10.23. 15:14ide tette: kiterdekel

Komoly diplomáciai feszültséget okozott Anglia és az Egyesült Államok között, hogy Anglia egészségi állapotára hivatkozva megtagadta egy, a Pentagon weboldalát is feltörő hacker kiadását. A hacker a földönkívüli életre keresett bizonyítékot - és állítása szerint talált is.

Gary McKinnon az egyik ügyész jellemzése szerint minden idők legnagyobb katonai számítógép betörését követte el, ám miután Asperger szindrómában, azaz az autizmus egyik enyhébb vállfajában és depresszióban szenved, az angol hatóságok megtagadták kiadását. 

A 46 éves hacker elismerte, hogy feltörte a NASA és a Pentagon honlapját a földöntúli élet nyomai után kutatva. Állítása szerint az általa feltört állományok között olyan is található volt, amely földönkívüli szolgálatot teljesítő katonatisztek adatait tartalmazta, illetve fényképet is talált egy idegen eredetű űrhajóról.

pecsistop.hu

Szólj hozzá!

Címkék: anglia ufo hacker idegenek


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr574864558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása