Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Urban rainbow maker

2010.04.28. 20:43ide tette: kiterdekel

Ha a londoni East End környékén jársz, könnyen belefuthatsz egy-egy városi szivárványba bizonyos falfelületeken. Sokáig találgatások mentek, hogy akkor ez most Photoshop trükk-e vagy valódi alkotás, hiszen a legalább 8-féle kannából összeállított egyedi színminta kivitelezésének mikéntjére nem derült eleddig fény. Igen ám, de egy szemfüles fotós, egy bizonyos Viktor Vauthier lekapta a technológiát élesben, így megosztotta mindenkivel, hogy valójában nem egy ördöngősség a dolog, mindössze egy zseniális ötlet, profi kivitelezésben. A titok nyitja a bicikli + festék kombó. A hátsó kerék mögé elhelyezett flakonok működtetését a fékekkel lehet szabályozni, maradandó színes csíkokat permetezve ezzel az unalmas falakra.

 

mindennapibetevo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: bicikli bicycle


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr931960360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása