Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

A világ legerősebb mobilja

2009.07.04. 07:21ide tette: kiterdekel

Az autógyártó óriás a Sonim mobilcéggel együttműködve alkotta meg az akciósztárokhoz hasonlóan elpusztíthatatlan telefont. A készülék vélhetően az építkezéseken dolgozók és a munkások kedvence lesz - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap internetes oldalán.

A tesztelés során stílszerűen egy Land Roverrel hajtottak át rajta, elmerítették a sárban, és még egy elefántot is áthajtottak rajta, hogy kiderüljön: mennyire ellenálló.

Az S1 névre keresztelt készülék akkumulátora 1500 órát bír, a telefonba 2-megapixeles kamerát szereltek, és extraerős csengőhangja van, hogy a gépek zaja mellett is meg lehessen hallani.

A szupererős mobilt csütörtökön kezdték árusítani Nagy-Britanniában az egyik hipermarketláncban, darabja 250 fontot (79 300 forint) kóstál. Az áruház olyannyira bízik a telefon törhetetlenségében, hogy hároméves, teljes körű garanciával adják.

A készülék megsemmisítésére való törekvések persze az árusítással együtt jelentek meg, a The Sun című bulvárlap birtokába került telefont megsütötték 150 fokon, ledobták a második emeletéről és bedobták egy hordó sörbe. A mobilon végül csak egy háromtonnás villástargonca fogott ki, amely összezúzta a telefont.

 

MTI

Szólj hozzá!

Címkék: mobiltelefon


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr1001225742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása