Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

RÉGI ÉS ÚJ HÁZRA IS SZERELHETŐ A NAPELEMCSERÉP

2016.04.21. 06:58ide tette: kiterdekel

soltech-solar.jpgForradalmi újítást fedezett fel a SolTech Energy, még díjat is nyertek vele. A tetőként is funkcionáló napelemeket a tető teljes felületén fel lehet használni. Tökéletesen zárnak, remekül néznek ki, ráadásul rengeteg napenergiát képesek árammá alakítani.

Élettartama legalább negyven év, így biztosan visszahozza az árát. Ha már van tető a házon, ahhoz is könnyedén hozzáilleszthető, így nem kell óriási átépítést elvégezni. De ha éppen építkezel, érdemes komolyan fontolóra venni a zseniális találmányt.

Mint ismeretes, minél közelebb vagy az Egyenlítőhöz, annál kevesebb napelemre van szükséged, hogy a teljes háztartás áramszükségletét kitermeld a környezettudatos tetőddel.

A rendszer könnyedén csatlakoztatható a ház már előre kiépített elektromos rendszeréhez, így gyakorlatilag macera nélkül spórolhatsz rengeteg pénzt.

 

http://utajovobe.eu/hirek/energetika/3879-regi-es-uj-hazra-is-szerelheto-a-napelemcserep

Szólj hozzá!

Címkék: napelem cserép


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr208649046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása