Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

MUNKÁRA FOGTÁK A BEVÁNDORLÓKAT BALASSAGYARMATON

2015.06.23. 08:27ide tette: kiterdekel

A balassagyarmati jobbikosok eredményesen vonták be önkéntes munkavégzésbe az illegális bevándorlókat. Három nyelvű szórólapot juttattak el a helyi menekültszálló lakóinak, amelyben arra kérték őket, hogy segítsenek szebbé tenni a várost, szombaton pedig közösen végeztek munkát az Ipoly holtágánál.

Dobrocsi Lénárd, Balassagyarmat jobbikos önkormányzati képviselője kérdésünkre elmondta, hogy a fő üzenetük az volt az akcióval, hogy a liberális jogvédő szervezetekkel ellentétben a kötelezettségeket hangsúlyozzák. Mint fogalmazott, Balassagyarmaton tarthatatlannak tartják azt a tendenciát, hogy a tisztességes magyar emberek adóforintjaiból tartsák el az illegális migránsokat, miközben semmilyen kötelezettség nem vonatkozik rájuk.

A törvényi keretek nem teszik lehetővé, hogy a migránsok kötelező közmunka keretében dolgozzák le az eltartásuk költségeit, de önkéntes munkát bárki végezhet. Hogy felhívják a bevándorlók figyelmét arra, hogy tehetnek ők is valamit a nekik menedéket biztosító országért és városért, önkéntes munka keretében vonták be őket Balassagyarmat illegális szeméttelepeinek felszámolásába az Ipoly holtágánál.

„Ahogyan mindig csak a radikális lépések után mozdult meg a lassú és tohonya állami gépezet, így ebben a témakörben is hosszú és fáradtságos küzdelmekre kell még számítani. Ahogyan Toroczkai László is szinte egyedüliként kezdett neki a déli végeken folytatott küzdelmeihez és ért el komoly eredményeket, így kívánunk az északi végeken is eredményeket kikényszeríteni” – hangsúlyozta Dobrocsi, aki bízik benne, hogy több településen is követik majd a példáját.

http://alfahir.hu/munkara_fogtak_a_bevandorlokat_balassagyarmaton

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr957566428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása