Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Kevesebb, mint egy óra alatt az utcára kerülhet a csináld magad elektromos autó

2014.09.13. 11:55ide tette: kiterdekel

Tudom mire gondolsz, hogyan lehetséges ez, vagy egyáltalán megfizethető, ha már itt tartunk? Aggodalomra semmi ok, mivel ez a csináld magad jármű nyílt forráskodú, emellett sokoldalú, megfizethető, és a jogaszabályoknak megfelelő, beleértve az elektromos hajtásláncot, vagy a hibrid motort is. Természetesen szükség van némi "piszkos" munkára, de ha valaki érez magában egy kis kreativitást, és szívesen néz szembe egy saját autó megépítésének kihívásával, akkor ezúttal bátran belevághat.

 

Az OSVehicle egy nyílt forráskodú autó platform, melyről elmondható, hogy "sokoldalú, gyártásra kész, iparosított, univerzális alváz." Választható típus a TABBY, vagy az Urban TABBY.

A TABBY , mivel ez az eredeti platform, technikailag nem utcai használatra készült (de azzá lehetne tenni). Szerencsére a TABBY tervrajzai letölthetők, továbbfejleszthetők, vagy akár oktatási célra is használhatók.

Az Urban TABBY már megfelel utcai használatra is, vagyis rendelkezik irányjelzőkkel, fényszórókkal, stb.

 

Ez a modell könnyen módosítható és testre szabható. Az Urban TABBY-ban megvan az a lehetőség, hogy a mai autós kultúra nagyszerű kiegészítője legyen.

A modellek költségeiről azt mondják, hogy 5445 és 8168 dollár között mozog. Mindkét típus készülhet kettő, vagy négy üléses kivitelben, elektromos hajtáslánccal és hibrid motorral, és/vagy belső égésű motorral.

Mindenesetre a külső kialakításnak csak a fantázia szabhat határt.


https://www.osvehicle.com/
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: elektromos autó osvehicle


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr856694335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása