Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

A magyar TESLA

2013.08.25. 10:15ide tette: kiterdekel

Csefkó Pálról van szó. Több mint 130 találmány. Ebből legalább 6 olyan kész és tömeggyártásba vihető amivel egyenként ki lehetne az országot húzni a kátyúból ha egy valóban magyar kormányunk lenne. Munkahelyek tízezreit teremthetnék és szaudi szintre lehetne felhozni a béreket rövid idő alatt. Nemrég volt az Orbán papa házában bankároknak bemutatója.
Tesla a halálakor számos felfedezés titkát vitte magával, mivel egy közös tudatmezőből szerezzük az ismereteinket belátható, hogy a témára ráhangolódva egy hasonló zseniális elme képes lehet felismerni a plazmával működtetett fényforrást, vízmotort, avagy a semleges áram titkát.

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar tesla energia


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr65476065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása