Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Elképesztő sebességet kínál a világ leggyorsabb mobil memóriakártyája

2013.07.12. 20:55ide tette: kiterdekel

Jó hír a mobil készülékek használóinak: a SanDisk új kártyája jóval gyorsabban írja és olvassa az adatokat, mint az elődei.

Mobil eszközök (okostelefonok, táblagépek) számára kínál hihetetlen sebességet a világ leggyorsabb memóriakártyája. Gyártójának neve nem ismeretlen: a SanDisk márkát ott találjuk a különféle adattároló eszközök között. Mobile Ultra és Extreme SD kártyái a leggyorsabbak voltak a piacon – eddig.

Most viszont új korszak köszöntött be a microSD kártyák világába, a SanDisk Extreme Pro micro SDXC kártya ugyanis megduplázta a korábbi írási és olvasási sebességeket.

A számok nyelvére lefordítva ez azt jelenti, hogy míg az Ultra család körülbelül 30 Mb/s-os olvasási és írási sebességet kínált, addig az Extreme Pro olvasási sebessége eléri a 80 Mb/s-ot (ami igencsak jól jöhet, ha például 1080p-s videót streamelünk mobileszközünkön), az írási sebesség pedig az 50 Mb/s-ot (ez viszont sorozatfelvétel módban lehet hasznos).

Az új kártyák 16 és 64 GB-os változatban jelennek meg, 60, illetve 199 dolláros áron.

hvg.hu

Szólj hozzá!

Címkék: pro extreme sandisc


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr355402454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása