Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Itt a 20 megapixeles távcső, amivel videót is rögzíthet

2013.05.02. 06:57ide tette: kiterdekel

A 25-szörös nagyításra képes Sony DEV-50V képrögzítő távcsővel egy gombnyomással Full HD minőségű 3D videofelvételek vagy 20,4 megapixeles képek is készíthetők.

A készülékkel a természeti jelenségek mellett utazások és a sportesemények is rögzíthetők, a Hyper Gain funkcióval pedig már sötétedéskor sem kell lemondani ezek megörökítéséről.

A hagyományos távcsövekkel ellentétben a digitális verzióban nincs szükség a képtávolság manuális állítására, az autofókusznak köszönhetően mozgás és zoom közben is éles felvételek készíthetők. A 25x-es nagyítású közelképeket a SteadyShot Active Mode képstabilizátor élesíti.

Fotó: Sony

Az emlékek a távcsővel Full HD mozgóképként is rögzíthetők, amelyek bármelyik Full HD televízión ugyanabban a minőségben feleleveníthetők. Mivel a készülék két teljesen különálló képérzékelő lencsével rendelkezik, ezért 3D képsorok felvételére is alkalmas, amelyek bármelyik 3D-kompatibilis televízión visszanézhetők.

A júniusban érkező, a korábbi hasonló modelleknél 30 százalékkal kisebb és könnyebb, ezzel együtt por- és vízálló távcső nem lesz olcsó, a japán cég 2000 dollárra árazta be.

hvg.hu

Szólj hozzá!

Címkék: távcső


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr735260788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása