Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

2 perc alatt lemérheti a korát

2013.04.26. 07:10ide tette: kiterdekel

A Harvard Egyetem "Lab in the Wild" projektjének célja, hogy kényelmesebbé tegyék a számítógépek használatát. Ennek keretében csinálták meg az alábbi tesztet is, ami a motorikus mozgást vizsgálva, pár kattintás után tippeli meg, hogy hány éves a gép előtt ülő felhasználó, illetve hogy a mozgás alapján milyen életkornak felelnek meg a képességei.

A nyelvismeretet nem igénylő tesztnek igen egyszerű szabályai vannak. Az első három képernyőn kattintsa végig a kék gombokat (ezzel beleegyezik a felhasználási feltételekbe és elindítja a tesztet), ezután pedig csak annyi a dolga, hogy a mindig más helyen feltűnő piros pontokra kattintson. Összesen 10 pályán kell 8-8-szor kattintani.

Ezután még jön pár statisztikai célból feltett kérdés, ezekre nem muszáj válaszolni, de az első kettőre célszerű, egyik a nemünkre, másik pedig arra vonatkozik, hogy egérrel vagy laptop érintőpadjával csináltuk-e meg a tesztet. Az alul lévő kék gombra kattintva már kérhető is az eredmény.

Fontos: ha bármelyik oldal nem töltődne be, akkor a böngésző frissítés gombjára vagy az F5 billentyűre kell nyomni, és egy-két próbálkozás után működni fog a dolog. Kattintson a teszt indításához!

hvg.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: teszt


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr835247597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása