Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Közhasznú :)

2012.12.19. 12:12ide tette: kiterdekel

Örömmel értesítünk, hogy oldalunk szerkesztősége tagja lett az Open Street Mapszerkesztői gárdájának. Az Open Street Map egy nyílt forráskódú internetes térkép. Érdekessége, hogy olyan emberek szerkesztik, akik az általuk kiválasztott helyen laknak és ismerik a környék kis zugait, boltjait, különlegességeit. Így reálisképet kapunk a térképen feltüntetett helyekről, azaz nagyobb az esélye annak, hogy ami a térképen látszik, az ott is van. A térkép folyamatosan frissül, változik és bővül az éppen aktuális adatoknak megfelelően. 

level-open-street-map.gif

Az Open Street Mappal kapcsolatban szeretném bemutatni a Hu-Map nevű alkalmazást, amit letölthetünk ingyenesen a Play áruházról (Marketről) okos telefonunkra. Nincs más dolgunk mint a keresőbe rákeresni a Hu Map névre.Az alkalmazás az Open Street Map alapján készült. Érdekessége, hogy nincs szükség se WIFI re és GPS re sem. Nem használ az alkalmazás mindenféle adatot a telefonról, csak a legszügségesebbeket. Sajnos még csak kevés ország térképe tölthető le az alkalmazással, de a fejlesztők folyamatosan dolgoznak rajta. Kiemelném, hogy a szerkesztők nem autós navigációnak szánták, hanem inkább kirándulós / kerékpáros térképnek, ami igaz az Open Street Mapra is. Havi frissítések jönneki ki rá, amire az alkalmazáson belül kell rákereseni és nem autómatikus.

 

www.levelstore.us

Szólj hozzá!

Címkék: openstreetmap humap


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr174972982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása