Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Az amerikai elnök is tudja: ufók márpedig vannak

2012.11.19. 07:30ide tette: kiterdekel

Állítása szerint már gyerekkorában idegen lények rabolták el Wilbur Allent, aki azóta gyűjti a földönkívüli lényekre vonatkozó dokumentumokat. A két elnök alatt is az elnöki különgépen szolgáló Allen szerint az USA elnöke is tud a UFO-król.
ufo_picture_new_mexico_12008.jpg
Az „ufo-szakértő” egy rádiós műsorban beszélt tapasztalatairól. Állítása szerint mióta gyermekkorában elrabolták, érzékeny a földönkívüli lényekre, és azóta dokumentálja a különböző potenciálisan földönkívüliek által okozott jelenségeket. Allen meglátogatta az 51-es körzetet is, ahol az UFO-hívők szerint az amerikai kormányzat földönkívüli technológiával, illetve akár élő földönkívüliekkel folytat kísérleteket.

A két elnök, Ronald Reagan és George H.W. Bush alatt is az Air Force One, azaz az elnöki különgépen mérnökként dolgozó Allen szerint az elnök és az elnöki stáb is tud a földönkívüliekről. Ő maga akkor kezdte el dokumentálni a bizonyítékokat, amikor egy újságíró barátja 2001-ben idegösszeomlást kapott egy washingtoni sajtóesemény után, amely közben földönkívülieket pillantott meg az amerikai törvényhozás épületénél.
stop.hu

Szólj hozzá!

Címkék: ufo amerika


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr914913977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása