Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Földönkívüli invázióra készül Anglia?

2012.10.22. 18:56ide tette: kiterdekel

Kifejezetten egy esetleges földönkívüli támadás esetére fejleszt fegyvereket Anglia az ország védelmi minisztériumának egy volt korábbi tanácsadója szerint.

A korábban 21 évig az angol védelmi minisztériumban dolgozó Nick Pope szerint egyáltalán nem kizárt egy földönkívüli invázió. Pope egy 1980-as incidens után győződött meg arról, hogy lehetséges földönkívüli támadás, amikor a Kelet-Angliai Rendlesham erdőben két katonai bázis között landolt egy UFO. A jelentések alapján a radioaktív sugárzás túllépte a normális értéket, miközben az azonosítatlan repülő tárgy elszállt a bázisok felett. 

Pope szerint kifejezetten erre a lehetőségre készülve fejlesztettek ki és tárolnak nagy mennyiségben fegyvereket, pilóta nélküli robotrepülőket és kísérleti fázisban lévő repülőgépeket Angliában. Pope feladata a földönkívüli veszély esetén való tanácsadás volt és 2006-ig dolgozott a védelmi minisztériumban.

 

pecsistop.hu

Szólj hozzá!

Címkék: anglia ufo támadás invázió


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr634863039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása