Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Így néz ki a Windows 8 kívülről

2012.10.15. 14:44ide tette: kiterdekel

Jövő pénteken kerül a polcokra a Microsoft legújabb operációs rendszere. A cég már most közzétette, milyen csomagolásokban lesz majd megvásárolható a Windows 8, egy YouTube-ra feltöltött és az amerikai csatornákon sugárzott tévéreklámmal pedig a visszaszámlálást is elindították.

A Microsoft által bemutatott dobozok megfelelnek a korábban már kiszivárgott dizájnvilágnak, annyi különbséggel, hogy csak a sötét alapszínű valósul meg, az viszont ötféle verzióban is az üzletekbe kerül.

Fotó: Microsoft

A dobozok nyilvánosságra hozatala után a szoftvercég egy tévéreklámmal kezdte meg az utolsó visszaszámlálást.


Érkezik a Windows 8
További videók

A 109 országban, 231 nyelven, október 26-án megjelenő Windows 8 már most ingyenesen kipróbálható. Aki az ingyenes próbaidőszak végén végül a megvétel mellett dönt, annak nem kell majd sokat fizetnie a már előrendelhető operációs rendszerért.

hvg.hu

Szólj hozzá!

Címkék: 8 wondows


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr104849937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása