Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Teljes arcátültetést végeztek egy bostoni kórházban

2011.03.22. 05:43ide tette: kiterdekel

Egy bostoni kórházban végrehajtották az Egyesült Államok első teljes arcátültetését. A harminc fölötti tagból - orvosokból, nővérekből és más segítőkből - álló csoport a Brigham és Női Kórházban Bohdan Pomahac irányítása alatt az elmúlt héten végezte el a több mint 15 órán át tartó operációt. A műtét során kicserélték a 25 éves Dallas Wiens teljes arcát: orrát, ajkait, arcbőrét, az arcmimikához szükséges izmokat, valamint az azok mozgatásához és az érzékeléshez nélkülözhetetlen idegeket. Betsy Nabel, a kórház elnöke "a transzplantációs sebészet újabb mérföldkövének" nevezte a beavatkozást.

Teljes arcátültetést végeztek egy bostoni kórházban

 

 

hir3.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: boston arcátültetés


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr362761133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása