Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

A beépített MP3-lejátszós gitár

2009.04.02. 07:40ide tette: kiterdekel

Várhatóan a beépített MP3-lejátszóval rendelkező elektromos gitár lesz a sláger a szerdán megnyílt frankfurti nemzetközi zenei vásáron, az iDea Guitar ára 620 euró (190 ezer forint).

Az ezüstszürke üvegszálas gitár lehetővé teszi a zenészek számára, hogy rögtön rögzítsék, majd a számítógépre töltsék a lejátszott dallamokat. A lejátszó a nehezebb akkordok elsajátításában is segít, mivel egészen lassan is le tudja játszani a dallamokat.

A vásáron bemutatott gitárok között olyan darabok is szerepelnek, amelyek olyanok, mintha évtizedek óta használatban lennének. A rendezvényen hozzávetőleg 50 ország mintegy 1550 kiállítója vesz részt, az érdeklődők 30 ezer klasszikus és elektromos hangszerrel, szoftverekkel és kottákkal ismerkedhetnek meg.

zoom.hu

2 komment

Címkék: mp3 gitár


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr731041159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalzan Kavol 2009.04.04. 00:05:47

[off]
Hát, aktívabb ugyan a cikkírás, mint amikor még az én tökértelmetlen blogom volt itt, de a kommentelést itt sem viszik túlzásba.
[/off]

A spanyolviaszkutatók újabb hatalmas innovációja. Volt régebben valami USB portos gitár, az is benne volt a hírekben vagy 2 napig.
Aki tud zenélni, az zenél, aki nem, az úgysem ettől fog megtanulni. Én meg full pozitív vagyok ma :)

Hol vannak rajta amúgy a pickupok?

Zalzan Kavol 2009.04.04. 00:25:28

www.thomann.de/de/ovation_cc54ipl_idea.htm

csak 519 Eur a Thomannon. Eh, kemény 128MB flash, nem is gyártanak már sehol ekkorát :)

170kbps mp3 (ha jól számoltam) az végül is annyira nem is high-quality. Nomeg mp3-nál high-qualityről beszélni, azok a managgák tényleg sokat ihattak, amikor ilyeneket találtak ki.
süti beállítások módosítása