Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Napelemes öntöltő elem

2009.02.21. 19:36ide tette: kiterdekel

Általában az újra tölthető elemeket csak betesszük a töltőbe ha lemerültek és feltöltjük a hálózatról őket. De Knut Karlsen arra gondolt, hogy mért ne lehetne napelemet tenni az elemekre hogy magukat töltsék. Az elemeken napkollektorok találhatók, amiket ráintegráltak az elem borítására, ezáltal ha napon van az elem folyamatosan töltődik. A prototípuscelláknak nincs meghatározott feltöltő illetve, szavatossági idejük még. Ha ez a termék elérhető lesz a piacon, az emberek határozottan ilyen elemeket fognak vásárolni, hisz napjainkban egyre nagyobb szerepe van a környezettudatos gondolkodásnak, életnek.

greenlaunches.com

Szólj hozzá!

Címkék: töltő elem ön napelemes


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr99957058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása