Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Átmentek a hazugságvizsgálaton az UFO-t látott űrhajósok?

2018.04.23. 22:35ide tette: kiterdekel

Csaknem fél évszázada borzolja a kedélyeket a másodikként Holdra szállt űrhajós, Buzz Aldrin kijelentése, aki azt állítja UFO-kat látott a Holdon. Aldrin után több más űrhajós, például Al Worden is hasonló tapasztalatokról számolt be. A szakemberek most a legmodernebb berendezésekkel vizsgálták meg ezeket az állításokat.

A most 88 éves Edwin „Buzz” Aldrin állítólag átment hazugságvizsgálaton, miután az 1969-es történelmi holdmisszió után visszatérve arról számolt be, hogy „idegenekkel” találkozott a Holdon.

Aldrin UFO-kalandja

A későbbi interjúkban Aldrin azt mondta:

“Az Apollo-11 Hold felé vezető útján fényt figyeltem meg az ablakon át, amely úgy tűnt, mintha követne bennünket. Sok magyarázat lehet arra, hogy, mi volt, az egyik az, hogy egy másik világ másik országának űrhajója.”

Az igazságra a mai napig nem derült fény, de a történet erős ütőkártya az UFO-kutatók kezében.

Az igazságra a mai napig nem derült fény, de a történet erős ütőkártya az UFO-kutatók kezében.

Apollo-11 személyzete
Az Apolló-11 személyzete (balról jobbra), Neil Armstrong, Michael Collins, és Edwin Aldrin

Hangelemzés

Aldrin nemrég egy olyan teszten vett részt, amely Al Worden, Edgar Mitchell és Gordon Cooper űrhajós beszámolóit elemezte.

Az asztronauták rögzített interjúit a legmodernebb technikával vizsgálták meg az Albanyban lévő Bioakusztikai Biológiai Intézetben. A kutatók elemezték az űrhajósok hangmintáit, miközben az idegenekkel való találkozásaikról beszéltek.

A szakemberek azt állítják, hogy eredményeik igazolják azt, hogy az űrhajósok beszámolóikban teljesen meg voltak győződve arról az állításukról, miszerint az idegenek valódiak voltak, írta a Daily Star.

Meggyőződésük szerint igazat mondtak

A 86 éves Al Worden, az Apollo-15 pilótája tavaly számolt be a Good Morning Britain műsorában, hogy földönkívülieket látott a küldetése folyamán. Az elemzésbe ezenkívül bevonták a két már elhunyt asztronauta, Edgar Mitchell és Gordon Cooper korábban rögzített interjúit.


Al Worden

Mitchell (Apollo-14) egy 2009-es interjúban állította, hogy több ufót is látott. Cooper korábban említette, hogy megpróbált üldözni egy objektumcsoportot.

A Daily Star szerint a tesztek kimutatták, hogy mindkét pilóta hitt abban, hogy az igazat mondja.

Maga az alkalmazott vizsgálati technika még szigorúan titkos, ezért arról nem sokat tudni, de egyes hírek szerint megbízhatóbb, mint a jelenleg használt hazugságvizsgáló tesztek.

https://vilagfigyelo.com/atmentek-a-hazugsagvizsgalaton-az-ufo-t-latott-urhajosok/

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr5113858438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása