Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Kukás fényvisszaverő helyett LED-es kabát az éjjeli bringázáshoz

2015.01.08. 21:03ide tette: kiterdekel

Visijax a neve annak a kabátnak, ami az éjszakai biciklizés veszélyfaktorát szeretné csökkenteni, hiszen néha az embernek kivilágítatlan helyen kell haladnia, és ilyenkor még a biciklire szerelt fények ellenére sem feltétlenül érzi biztonságban magát az ember. A megoldás lehet a nem túl dekoratív, de legalább olcsó fényvisszaverő "kukás" mellény, vagy a költségesebb, de jóval dekoratívabb Visijax: ez a könnyű, több LED-fénnyel felpimpelt nylon dzseki még a kanyarodás karjelzésére is gondol, kíváncsiak vagyunk, sikeres lesz-e:

 

http://offline.hu/

 

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpár bicikli visijax


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr747054673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása