Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

A világ legmérgezőbb anyaga

2013.11.28. 15:05ide tette: kiterdekel

A világ legmérgezőbb anyagára bukkantak, amiből 3 deka kipusztítaná az emberiséget

"A világ legmérgezőbb anyagát írták le a tudósok, de nem hozzák nyilvánosságra a pontos összetételét, mert az akár világkatasztrófához vezethetne, mivel nincs ellenszere.

1425598_357040817766336_503306918_n.jpg

Clostridium botulinum nevű baktérium által termelt méregből egy ember számára akár 0,002 mikrogramm is halálos lenne. Az egész emberiséget 3 dkg ilyen méreggel ki lehetne irtani.

Mivel a méregnek egyelőre nincs ellenszere, a hivatal nem tette közzé a méreg DNS-szekvenciáját a nyilvános adatbázisokban. Ilyen még nem volt a történelem során egyetlen alkalommal sem.

A kutatók az amerikai hadsereg, a Nemzetbiztonsági Minisztérium, a járványügyi és más kormányzati egészségügyi szervekkel egyeztetve úgy döntöttek, hogy pillanatnyilag az a leghelyesebb, ha titokban tartják a szuperméreg előállításához szükséges lépéseket. 
A felfedezésről szóló tanulmány leközlését ugyanakkor engedélyezték."

http://paramoral.eu/news.php?item.3947.2

Szólj hozzá!

Címkék: méreg anyag


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr365665748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása