Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

KANADA VOLT VÉDELMI MINISZTERÉNEK SZENZÁCIÓS BEJELENTÉSE

2013.06.28. 13:00ide tette: kiterdekel

 
Az UFO-k létezésének nyilvánosságra hozatala

   - A Földön élnek földönkívüliek, legalább ketten az amerikai kormánynak dolgoznak. Az emberiségnek joga van tudni a létezésükről és a már kialakult együttműködésről. A Földet egy titkos társaság vezeti, amelynek tagjai a Külkapcsolatok Tanácsa, a Bilderberg-csoport és a Háromoldalú Bizottság, a Nemzetközi Bankkartell, az Olajkartell, a különböző hírszerző szervezetek tagjai és a katonai junta választott tagjai. Ők titokban akarják tartani ezeket az információkat az emberiség előtt - egyebek között erről beszélt Kanada volt honvédelmi minisztere, Paul Hellyer a Citizen Hearing On Disclosure (CHD) konferencián múlt hónapban Washington DC-ben. A konferenciát azzal a céllal rendezték, magas szintű szakértők és tanúk bevonásával,  hogy az emberiség minél előbb tudja meg az igazságot ebben a kérdésben.

     Jelmondatuk: "Ha a kongresszus nem végzi el a dolgát, az emberek majd megteszik."

   Sok ember még mindig nincs tisztában azzal, hogy a Földet egy titkos társaság vezeti, egy árnyékkormány, amelynek tagjai; a Külkapcsolatok Tanácsa (CFR), a Bilderberg csoport és a Háromoldalú Bizottság (Trilateral Commission), a Nemzetközi Bankkartell, az Olajkartell, a különböző hírszerző szervezetek tagjai és a katonai junta választott tagjai. 


   A háttérben meghúzódó 13 vérvonalhoz tartozó Család, az Illuminati Vérvonal, mely az egész piramist uralja, a tetején egy nagy családdal - ők ennek a sötét összeesküvésnek a mozgatórugói. Ők tartják uralmuk alatt a bolygót, megfélemlítve, nyomorba és szenvedésbe döntve a világ népességét.

   Az idő elérkezett a teljes lelepleződésre. Sokan átlátnak már az összefüggések és manipulációs játszmák illúzióján. Az emberek képessé váltak egy jobb, teljesebb, tudatosabb, spirituálisabb, szeretetteljesebb életminőség megélésére. Ezt példázza az, hogy ez a bejelentés megtörténhetett, ami természetesen a kormányzati médiában nem jelent meg hírként.

 

   

- Philippa - 

http://eger.facepress.hu

Szólj hozzá!

Címkék: ufo canada CFR Trilateral Commission Bilderberg Illuminati Bankkartell Olajkartell CHD


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr15382004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása