Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Fantasztikus Google-alkalmazás

2012.11.16. 19:11ide tette: kiterdekel

A Google már több alkalmazást is fejlesztett a Chrome-ra, hogy megmutassa böngészője képességeit. A legutóbbi valóban fantasztikus: a világegyetemben kóborolhatunk a segítségével.

Az elnevezésének megfelelően több mint 100 ezer csillagot mutat meg a Google legújabb, Chrome-ra szabott alkalmazása, a 100000 Stars. A Chrome WebGL-t, CSS3D-t és Web Audiót használó alkalmazásnak köszönhetően közelebbről is megismerhetjük Naprendszerünk csillagait.

Megnézhetjük a csillagok nevét, illetve – ha bármelyikre ráállunk az egérrel – további információkat olvashatunk róluk. Még a csillagok relatív elhelyezkedését is áttekinthetjük.

A vizualizáció és a hozzákapcsolt hang valóban elvarázsolja a felhasználót, és bizony hosszú időre bele lehet feledkezni a szörfözésbe, ezúttal a „csillagok óceánján”.

Az app természetesen csak Chrome böngészőből érhető el.

hvg.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: google app


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr514910686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása