Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Bizarr, ismeretlen lény oson - UFO követte a rendőröket?

2011.08.16. 06:21ide tette: kiterdekel

Egy German Pereira nevű mérnök lovas rendőröket fotózott a Forestal parkban, Chile fővárosában. A képek egyike 2004. május 10-én készült, és ami különleges benne, hogy az egyik lovas mögött egy egészen különös apró lény látható.

Pereira csak másnap vette észre a furcsaságot. Rögtön át is adta a helyi UFO kutatóknak vizsgálatra. Bár a felvétel kissé elmosódott, valószínűleg a túl hosszú exponálás, és a tízszeres zoom miatt, mégis a nemzetközi sajtó érdeklődését is felkeltette.



Az "IIEE" (Institute for Exobiological Investigation and Study) UFO kutató szervezet tudósai nem tudtak konkrét meghatározást adni a lényről, véleményük szerint lehetett szellem, törpe, űrlény, manó, de akár gyerek, faág vagy majom is. Hosszas kutatás után az mégis arra jutottak, hogy a pici valami nem más, mint egy kutya. A fotó feljavított változatával érveltek - olvasható a weboid.com-on.



A fotót nyilvánosságra hozó UFO kutató egyesület, a "CIFAE" (Aerial Phenomena Investigation Corporation) bemutatta saját feljavított változatát, amelyen a lény a legkevésbé sem hasonlít kutyára. A képeket elnézve valóban nem lehet konkrét magyarázatot találni.

 

stop.hu

Szólj hozzá!

Címkék: ufo chile


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr893157033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása