Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Jön a luxus Suzuki

2010.02.02. 13:30ide tette: kiterdekel

Elkészült a Suzuki új modellje a Kizashi. Ez a Suzuki első saját középkategóriás modellje.

A márciusi Genfi Autószalonon végre hivatalosan is lehull a lepel a nagy újításnak szánt modellről. Nagy újítás, hiszen ez a Suzuki első saját középkategóriás modellje. Verona néven korábban is árultak ekkora típust az USA-ban, de az nem volt más, mint a Daewoo Evanda Suzuki-jelvénnyel.

Jön a luxus Suzuki - illusztráció



Az autó külsőleg, masszív, erőteljes benyomást kelt, sajnos közel sem olyan mutatós, mint az eredeti koncepció, amit maga Kóka János is megcsodálhatott 2007 szeptemberében Frankfurtban, de azért sportos. Talán leginkább a Volkswagen Jettára emlékeztet.


4650 milliméter hosszú, ami kicsivel több, mint a Škoda Octavia vagy a VW Jetta, de kisebb, mint a Ford Mondeo vagy az Opel Insignia, szóval igazi köztes modell. Tengelytávolsága 2,7 méteres, ami arányos felépítést eredményez. A teljesen új fejlesztésű sport-szedán szériában adja majd az intelligens összkerék-meghajtást, az úgynevezett i-AWD-t.
Egyelőre egyetlen motorváltozatról lehet tudni, a 2,4 literes négyhengeres motor 178 lóerős, maximális nyomatéka 230 Newton méter. A perverzek kérhetnek fokozatmentes CVT-váltót is. A Kizashi név egyébként nagyjából, hogy a nagy dolgok előhírnöke.

 

fn.hu

Szólj hozzá!

Címkék: suzuki


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr691722514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása