Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Egész Európát behálózó kőkorszaki alagútrendszer húzódik a kontinens alatt?

2018.06.08. 23:51ide tette: kiterdekel

Kőkorszaki ember által készített, hatalmas földalatti járatokból álló, egész Európát Skóciától Törökországig szerteágazva behálózó rendszert találtak kutatók. Egyszerűen csak földalatti szupersztrádának nevezik.

A német archeológus Dr Heinrich Kusch állítása szerint alagutak létezésének bizonyítékait találták meg az egész kontinensen több száz neolítikum korabeli település alatt.

Könyvében – Egy ősi világhoz vezető földalatti kapu titkai (Secrets Of The Underground Door To An Ancient World) – azt állítja, hogy maga a tény, hogy ennyire sok alagútjárat vészelte át a 12000 évet, mutatja, hogy az eredeti csatorna-hálózat még ennél is jóval hatalmasabb volt.

“Bajorországban (Németország) 700 méternyi hálózatot, Stájerországban (Ausztria) 350 m alagutat találtunk” – mondja.

– “Egész Európa alatt több ezer volt belőlük – az északi Skóciától le a Földközi-tenger vidékéig.

– “Legtöbbjük nem nagyobb, mint egy “féregjárat” – csak 70cm széles – de ahhoz épp elég széles, hogy egy ember keresztül bújjon rajta.”

“Számos zug tarkítja a járatokat, néhol kiszélesedik, vannak ülőhelyek, tárolókamrák és szobák. Nem mind kapcsolódnak egymáshoz, de együtt egy hatalmas földalatti hálózatot alkotnak.”

Számos szakértő véli úgy, hogy a hálózat egyfajta védelem lehetett ragadozók ellen, míg mások hiszik, hogy az összekapcsolt járatokat a mai szupersztrádákhoz hasonlóan használták emberek, hogy biztonságosan utazhassanak a felszínen dúló háborúktól, erőszaktól, de akár az időjárástól függetlenül.

A könyv megjegyzi, hogy nagyon gyakran a járatok bejáratánál kápolnákat emeltek, talán azért, mert az Egyház félt, hogy pogányok örököljék az alagutakat, ami semlegesíthette volna befolyásukat.

A világon számos szakember vetette már fel, hogy komolyabban vizsgálják meg ezeket az alagutakat. Azonban az alagutak csak egy részébe nyerhettek betekintést.

Nem véletlen, hogy nagyon sokan állítják: valamit titkolnak ezen alagutakkal kapcsolatban.

TÉNY, hogy az alagutakat mesterségesen alakították ki, néhol még vésők nyomai is láthatók, de kezdetleges faragások is.

Az is tény, hogy ezen alagutak egy nagy alagútrendszer hálózatot alkotnak, amik komoly csatákat dönthettek el a múltban, legyen szó a középkorról vagy az ókorról.

Azok a hadvezérek, akik ezekkel tisztában voltak, és tudták is, hogy mely járatokon kell közlekedni, hogy ne nyelje el örökre őket a sötétség, rendszerint győzelmet győzelemre halmoztak.

A mély titokról talán azért nem lebben le a fátyol, mert egyes alagutakat még most is használnak valamire.

https://vilagfigyelo.com/egesz-europat-behalozo-kokorszaki-alagutrendszer-huzodik-a-kontinens-alatt-egy-regeszeti-felfedezes-amirol-nem-beszelnek/

Szólj hozzá!

Címkék: alagút


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr114033584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.