Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

A Földbolygó földönkívüli uralkodóinak emléke?

2018.02.24. 16:28ide tette: kiterdekel

Több millió éven ár uralkodtak: óriási hatással voltak a civilizációnkra. Az emberiség aztán megpróbálta kitörölni a nyomukat a történelemből…

Nem véletlen az, hogy a sumerokról túl kevés szó esik a történelemkönyvekben és az iskolákban, az Anunnakik pedig szinte teljesen tabunak számítanak.

osi-idegen-uralkodok-1-24ebe09d44.jpg

A történelem segítségével ugyanis a mainstream tudomány és régészet megpróbálja elmosni az emberek előtt a fajunk valódi történelmét, az igazi múltat, a végső eredetünket.

De miért nem tanítanak eleget a világ első modern emberi civilizációról, a sumerokról? Oka van annak, hogy az emberiség magába temette a múltat. A sumerok léte, és a tudás, amit felhalmoztak ugyanis földönkívüli eredetű.

De miért nem tanítanak eleget a világ első modern emberi civilizációról, a sumerokról? Oka van annak, hogy az emberiség magába temette a múltat. A sumerok léte, és a tudás, amit felhalmoztak ugyanis földönkívüli eredetű.

Akárcsak a többi ősi fejlett civilizációé, mint a majáké, vagy akár az ősmagyaroké egyes elméletek szerint…

Az ősi sumer szövegek megemlékeznek 8 halhatatlan birodalmi uralkodóról, akik felosztották egymás között a bolygót.

Ezek a királyok felsőbbrendűek voltak az embereknél, különleges vérvonalba tartoztak, mivel földönkívüliek voltak.

Anunnakik voltak, akik kijelölt vezetők voltak, és a Földi dolgok irányításáért feleltek, míg az Anunankik kitermelték a Földünkből azt a nagy mennyiségű aranyat, melyre szükségük volt saját bolygójuk megmentésére.

Egyes ősi uralkodók, a kezdetek kezdetén még földönkíüvliek voltak. Az ember lassan vívta ki létjogosultságát, és cska idővel, több millió év elteltével látták be a földönkíüvli fajok, a etremtőink, hogy már nem uralkodhatnak úgy felettünk, mint régen.

Saját faji képviseletre van szükségünk, szemben állókra.

Az ősi idegenek közül sokan ki is váltak, beházasodtak a fajunk közé, létrehozva az első földönkívüli idegen-ember hibrideket, ők voltak a félistennek hitt uralkodók.

Idővel ez a földönkívüli vér egyre felhígult, sokak szerint maga Jézus sem a szentlélek által fogant, hanem ennek a különleges vérvonalnak egy mesterséges úton való továbbadása volt.

dővel ez a földönkívüli vér egyre felhígult, sokak szerint maga Jézus sem a szentlélek által fogant, hanem ennek a különleges vérvonalnak egy mesterséges úton való továbbadása volt.

sumerok-irasa-2-b7cac86edb.jpg

Így ha Jézusnak ma is élnek titkos leszármazottai, azoknak az ereiben ősi sumer földönkívüli uralkodók vérvonala lehet jelen, vagy legalábbis annak a nyomai

A történelem azonban ezt végig elhazudta előlünk, és megpróbálták több száz ezer éven át amnéziában tartani a fajunkat.

Így az igazság csak akkor derülhet ki, ha ők is úgy akarják, vagy ha valami olyan régészeti lelet kerül elő a Föld mélyéből, amit már nem tudnak sehogy sem kimagyarázni, vagy eltüntetni…

 

https://vilagfigyelo.com/a-foldbolygo-foldonkivuli-uralkodoinak-emleke-amneziaban-tartott-emberiseg/

 

Szólj hozzá!

Címkék: sumer


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr6413694712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.