Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

Ez a 13 család uralja a világot, és a világ vagyonának 96%-át!

2017.06.28. 07:57ide tette: kiterdekel

Ők állnak az Új világrend létrehozására irányuló törekvések mögött is.

A titokzatos árnyak egyre inkább mozgolódnak a háttérhatalom útvesztőjében, hogy az Új világrend nevű totalitárius világállam létrejöhessen.

David Icke szerint ez a világ hamarosan valóssággá válhat, mivelhogy már a megvalósítás küszöbén van a tervezet, kezdte az agenda 21 protokollal, mely során több milliárd embert likvidálnak, egy globális genocídium keretében.

Mindösszesen 13 család éli túl, és egy nagyon szűk környezetük: ők lesznek majd az új világ hatalmi elitje.

A világ hatalmi kormánya egy igen extrémista elitből fog összetevődni, egy munka és megfigyelés alapú társadalomban, melynek fő eleme lesz az engedelmesség. A megmaradt túlélők ennek a csoportnak fognak dolgozni, rabszolgaként.

Anélkül, hogy egyáltalán tudatosulna bennük, hogy rabszolgák, és másokért, kevesekért dolgozna majd a sokaság.

Jelenleg is ez zajlik: a sokaság dolgozik a kevesekért. Az áltagemberek, szegények, a pórnép a világhatalmi elit luxusait élvező családjainak.

Megdöbbentő, de igaz adat, hogy a világ 99%-át befolyásolni tudja az az 1%, amit 13 család alkot. 13 kivételes vérvonallal rendelkező, szupergazdag család. Ezek a családok a világ vagyonának 96%-a felett rendelkeznek, míg a világ a maradék 4%-on osztozik.

Ezen családok listája a következő:

  • 1.Rothschild (Bauer or Bower)
  • 2.Bruce
  • 3.Cavendish (Kennedy)
  • 4.De Medici
  • 5.Hanover
  • 6.Hapsburg
  • 7.Krupp
  • 8.Plantagenet
  • 9.Rockefeller
  • 10.Romanov
  • 11.Sinclair (St. Clair)
  • 12.Warburg (del Banco)
  • 13.Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Ezek a királyi vérvonalak közel 500 trillió, vagy még ennél is jóval több pénzt birtokolnak, és különféle gazdasági érdekcsoportokon, szálakon és csatornákon keresztül a világ összes pénze hozzájuk köthető szervezetekhez áramlik.

Ezen családok, és generációik úgy éltek mindig is, hogy soha nem kellett dolgozniuk, és legtöbbjének még csak a munka látszatát sem kellett megteremtenie.

A Rothschild-család például az összes Központi bankot birtokolja a VILÁGON. Minden nagyobb háborúban kiszolgálták különféle titkos csatornákon keresztül MINDKÉT FELET.

A világhatalmi elit családjai kezében van a média, és az összes jelentősebb hírforrás gyár, így a híreket és a közvéleményt is úgy tudják befolyásolni már most is, ahogyan akarják.

Néhány megdöbbentő adat pluszban:

London városa pénzügyileg teljesen független, és NEM RÉSZE az Egyesült Királyságnak ily módon.

Az Amerikában található privát bankok többsége ugyancsak nem része az USA-nak, mert a Rotschildok kezében van.

Vatikán városa is más, privát érdekeltségek kezében van titokban, így az sem része Olaszországnak.

Washington D.C. szintén nem része a különféle ipari mennyiségű pénzcsövek lévén az USA-nak, hanem ezen 13 szupergazdag család kezeiben vannak.

Csak idő kérdése, hogy ezen hatalmasságok mikor adnak véglegesen zöld utat az agenda 21 tervezetnek, és mikor kezdik el bevezetni az Új világrend elveit, és törvényeit, eltörölve a nemzeti jogokat és országhatárokat világszerte.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr6712625297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása