Friss topikok

Kitérdekel?

Ha érdekli a tudomány,a jövő, az újítás és ezzel kapcsolatos érdekességek itt a helye! Ha bármivel kapcsolatban kérdése van a következő címre várjuk az e-maileket: kiterdekel.blog (kukac) gmail.com

Légszennyezettség

Budapest légszennyezettsége

Várható időjárás

Időjárás előrejelzés

Széltérkép

Széltérkép

ITT A BIZONYÍTÉK, HOGY LÉTEZNEK FÖLDÖNKÍVÜLIEK

2015.06.30. 22:30ide tette: kiterdekel

A NASA felfedezte, hogy idegenek látogattak a Földre egy másik bolygóról. Egy, a Nemzetközi Űrállomáson készült felvétel megörökítette, ahogy három, rejtélyes pörgő tárgy lép ki a Föld légteréből – írja a SZON.

 

A YouTube-ra múlt héten felkerült videót már több mint 400 ezren tekintették meg. A videó most bizonyíték lehet arra, hogy a Földön kívül is létezik élet. A hozzászólókat igencsak megosztja a felvétel, többek között filozófiai viták alakultak ki az idegeneket illetően. Van, aki kíváncsi arra, hogyan magyarázzák meg a felvételen látható dolgokat, de olyan is, aki úgy véli, mindent tud róluk. Sőt akad, aki szerint mi magunk vagyunk idegenek ezen a bolygón.

A NASA nem adott ki hivatalos közleményt a felvétellel kapcsolatban, ugyanakkor az Űrkutatási Hivatal vágás utáni üzenete így szól: A magas felbontású Földfigyelő kísérlet során átmenetileg elvesztettük a jelet a Nemzetközi Űrállomással.

 

http://karpathir.com/2015/06/30/video-itt-a-bizonyitek-hogy-leteznek-foldonkivuliek/

Szólj hozzá!

Címkék: ufo nasa földönkívüli


A bejegyzés trackback címe:

https://kiterdekel.blog.hu/api/trackback/id/tr797586834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása